L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 de juny del 2017

L’Ajuntament donarà 10 llits a l’Associació Humanitària Internacional de Mislata


La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes farà una donació de deu llits a l’Associació Humanitària Internacional de Mislata (AHUIM) que atén a xiquets sahrauís, i d’altres països empobrits, durant les seues estades hospitalàries a València.

Aquesta associació, sense ànim de lucre, aspira a aconseguir una major conscienciació per a poder dur a terme projectes d’ajuda i cooperació.

Els 10 llits es destinaran a donar cobertura a les estades dels xiquets malalts de països empobrits que arriben a València per a ser atesos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ho pague Conselleria, Diputació o Govern Central.

Anònim ha dit...

Visca la solidaritat.