L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 17 de setembre del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: El trist i lamentable paper de l'oposició en el cas de la gasolinera


Ahir publicàvem que el govern de Compromís no havia concedit el permís a l’empresa que vol instal·lar una gasolinera i que l’empresa, no d’acord amb la decisió, ho ha recorregut al jutjat i fins i tot ha denunciat a l’alcalde Jordi Joan per presumpta prevaricació. 

Això és el preu que paga Compromís per posar-se de costat dels veïns i del poble de Tavernes. El govern de Jordi Joan els ha defensat i ha buscat totes les possibilitats legals per no donar la llicència. És per això, per eixa defensa dels veïns de Tavernes, que l’empresa li ha interposat dos plets. 

És important remarcar com l’actuació de l’empresa, en actuar per la via judicial, deixa en evidència a tots aquells que, com el PP i el PSOE, arribaren a dir que Compromís s’havia posat del costat de gasolinera, ja l'havia autoritzada i no anava a fer res. Recordem una nota de premsa del PP on  venien a dir-ho i que que tot estava decidit: Compromís donaria el permís d’instal·lació.

 Els fets demostren que eixes manifestacions i afirmacions de l'oposició no eren veritat. Estaven enganyant Tavernes. Compromís ha actuat en defensa del poble, ha escoltat el poble i, repetim, la denuncia posa en evidència als partits que acusaven Jordi Joan de no fer res, de no voler actuar ni moure's contra els interessos de l’empresa. 

El més lamentable ho varem viure ahir, quan eixos partits demostraven en blogs i facebook una certa alegria i content en veure com l'empresa acudia als jutjats i es publicava en premsa la noticia de la denuncia  contra Compromís.

I això és molt fort i greu. Que l’oposició de Tavernes es mostre satisfeta perquè l’empresa denuncie a Compromís només  per defensar els interessos de Tavernes, és molt fort, per no dir molt lamentable. I demostra a les clares quin nivell d'oposició patim els vallers.

Fins i tot el portaveu socialista arriba a dir que Tavernes només ix en la premsa per coses negatives de Compromís. Fixeu-vos-hi si l’animalada que diu és grossa: considerar com a negatiu per a Tavernes que Compromís no haja autoritzat la instal·lació i per això l’empresa haja iniciat la via judicial. 

Però, que volíem els veïns? ¿No és això el que volíem? No volíem tots a Tavernes que el govern de l’Ajuntament, o siga Compromís, es posarà al capdavant de les reivindicacions veïnals contra la instal·lació de la gasolinera? Sembla ser que no, que hi ha partits que això no ho volien i estan ben contents de l’actuació de l'empresa de la gasolinera i potser estaran més contents si els jutges fallen al final en contra de Compromís i de l'Ajuntament, que al cap i a la fi seria en contra del poble i a favor de la instal·lació de la gasolinera. 

Però ells tenen igual, perquè no els importa el poble, nomes volen traure un rendiment polític. No entenen, ni volen entendre, que si el jutge dóna la raó als empresaris de la gasolinera, aleshores, ja no hi haurà res a fer: Tavernes s’empassarà la gasolinera SÍ o SÍ.

Però ells tenen igual: només volen polititzar un tema pel qual s’haurien de sentir preocupats com a veïns de Tavernes i recolzar les actuacions del govern municipal, i més ara quan això pot suposar guanyar més qualitat de vida i evitar-nos algun possible problema de seguretat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una cosa estic segur i es que la gasolinera ja estaria en funcionament si manara en el poble el Partit corruPte.
I m'en recorde de l'alta tensió, tot el poble en contra i ells a favor, i alta tensió que tenim i per l'aire no enterrada com en Benifairó i en Simat.
I del cap del PSOE que voleu? jo crec que nomes es això, un cap guapo i prou.