L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 de setembre del 2016

Avui, al saló de plenaris, reunió explicativa de la Homologació Modificativa del Sòl No Urbanitzable de Tavernes



Aquesta vesprada a partir de les 19:30 hores i en el Saló de Plenaris tindrà lloc la segona reunió organitzada per l'Ajuntament sobre el Pla de Participació Pública dirigida especialment als veïns i associacions de veïns de la ciutat. 

L’objectiu és informar sobre la Versió Preliminar de la Homologació Modificativa del Sòl No Urbanitzable (HMSNU) de Tavernes i la seua Avaluació Ambiental i Territorial Estratègica es va celebrar ahir en l’escoleta de la platja de Tavernes. 

El HMSNU és un instrument d'ordenació i gestió territorial segons les lleis vigents. En el cas de Tavernes, els fonaments bàsics en que es basa la HMSNU (zones humides, agrícoles protegides, zones de protecció especial per espais naturals, zones afectades pel Patricova, etc) estableix una nova zonificació del sòl no urbanitzable de Tavernes, que queda dividit en desset zones rurals diferenciades. Cadascuna té uns usos dominants i uns aprofitaments permesos, que han canviat respecte el PGOU vigent. 

Cal tindre en compte, com bé diu el títol del HMSNU, que s’està parlant del sol NO URBANITZABLE, no de zones urbanes, i que és una adaptació del PGOU a la normativa vigent actual, que ja ha canviat bastant des del 2004 que es va aprovar el PGOU valler.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veig en "Diari de Tavernes" la mateixa noticia.
I he fet este comentari:
Mare meua Eva, quin poc trellat!.
Com publiques això, quan la primera jornada no vas anar ni tu ni cap del teu partit.!
Vorem si Eva Palomares el publica.