L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 14 de setembre del 2016

El XL Festival de Bandes de Música se celebrarà aquest dissabte dia 17

L'Entusiasta de Benifairó
La SIUM de Tavernes
 La Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes i de la Societat Musical "L'Entusiasta" de Benifairó seran les protagonistes del XL Festival de Bandes de Música que tindrà lloc aquest dissabte, dia 17, a les 20 hores en la Plaça Major de Tavernes.

La SIUM interpretarà obres de Philip Sparke, com "Invictu", de Txaikovski com "Obertura 1812", la sarsuela "Doña Francisquita" d’Amadeo Vives i de Teo Aparicio Barberán la peça "Lola Hilario". La banda simfònica vallera estarà dirigida pel mestre titular Rafael Garrigós García.

Per altra banda, la banda de la Societat Musical "L'Entusiasta" de Benifairó ens delectarà amb peces com el pasdoble de Rafa Garrigós "Pilar Sánchiz", obres com "The Hounds of Spring" d'Alfred Reed i "Un americà a París" de George Gershwin. La batuta estarà a càrrec del director Teo Aparicio Barberán.