L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dijous, 8 de setembre del 2016

FESTES 2016: Paella per a la gent granL’Ajuntament de Tavernes ha oferit als nostres majors la tradicional paella de Festes del Poble, un acte que ha reunit a 1200 persones, que és el nombre de racions confeccionada per Galbis i que s’ha repartit als assistents. La Diputació de València ha obsequiat a cada assistent amb un barret de platja. El cantant local David, José David ha amenitzat el dinar.


La corporació municipal presidida per l’alcalde Jordi Joan ha assistit a l’acte. L’alcalde ha saludat taula per taula els assistents. L’Ajuntament ha preparat un dispositiu de primers auxilis i d’atenció mèdica i s’ha comptat amb la presència d’efectius de Protecció Civil i una patrulla de la policia local per poder ajudar davant qualsevol contingència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

He disfrutado mucho en la paella.
Estaba buenísima.