L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 24 de setembre del 2016

Daniel Amat i Mercedes Pila guanyen el Mondúber Ultra Trail i Víctor Bernat i Patrícia López la Marató celebrats avui a Tavernes

La III edició del Mondúber Trail s’ha celebrat enguany a la ciutat de Tavernes, on s’han disputat tres curses de muntanya: una ultra de 78 quilòmetres, una marató de 42 i una mitja marató de 21 quilòmetres.
 
 L'esdeveniment esportiu ha estat tot un èxit de participació i d'organització. Un total de 500 atletes internacionals, fins i tot de Finlàndia, i d’àmbit nacional, com per exemple la selecció andalusa, han acudit avui a la nostra ciutat per participar en aquestes curses.
 
Podi de l'Ultra Trail masculí
Podi de l'ultra trail femení
 L'esdeveniment esportiu Mondúber Trail Ultra s'ha iniciat a les 5 del matí, hora en què s'ha donat l’eixida dels corredors. Daniel Amat ha estat el guanyador de la prova en un temps de 9 hores, 45 minuts i 25 segons. El segon Pedro Martínez, ha entrat per la línea de meta a tan sols tres segons, mentre el tercer lloc ha estat per a Juanjo De los Ángeles.
 
Quant a la categoría femenina, la corredora Mercedes Pila s’ha alçat amb el primer lloc. I les atletes de la selecció andalusa, Noelia Camacho i Belinda Ortiz, han estat segona i tercera en el pòdium, respectivament. 
 
 A les 7 del matí ha començat la marató de 42 quilòmetres, que ha comptat amb la presència de la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, entre altres.

Aquesta prova ha tingut el següent resultat: En categoria masculina ha entrat primer a la meta Víctor Bernat Blasco, seguit de Roberto Lopez Molina i José Gomez Insa. Mentre en categoria femenina la primera ha estat Patricia López Vicedo, en segon Bego García i en tercer lloc Begoña Collado Boira.
 
Podi Marató masculí
Podi Marató Femeni
 Cal indicar que a les 18 hores s’ha produït l’eixida de la "mitja marató" de 21 quilòmetres, i l’entrega de trofeus està anunciada a les 21 hores.

Totes les proves han estat homologades per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i la International Trail Running Association (ITRA). A més, són puntuables per al Montblanc.

Demà diumenge es farà una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi.

La competició compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tavernes, Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna, València Turisme i el suport del Club de Córrer Xeraco, Corresendes de Xeresa, La Llebre de Simat, Grup Muntanya Valldigna, Centre Excursionista La Valldigna, BTT la Valldigna i el SamTrail Alzira. A més, els patrocinadors són FruXeresa, Guillem Export, Delikia, Alé, Infsiport i Tuga.