L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dissabte, 10 de setembre del 2016

FESTES 2016: La mascletà

Com ve essent habitual, en acabar el concurs de xarangues, ha tingut lloc la mascletà de festes del poble, a la qual ha assistit una gran gentada acompanyada per la música de les xarangues.

La mascletada ha tingut lloc a l'Avinguda de Malta i la regidora de Festes, Encar Mifsud, ha estat l'encarregada d'encendre la traca inicial. Una molt bona mascletada, amb moment de terratrèmol molt intens que feia vibrar el sòl. Us oferim la mascletà d'avui, on nomes manquen els segons inicials.
 
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona mascletà