L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.933
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 38.647

dissabte, 24 de setembre del 2016

Demà diumenge, dia 25, Dia Internacional de la Traduccio a Tavernes


El diumenge, dia 25 de setembre, se celebra la quarta edició del Dia Internacional de la Traducció a la Valldigna, a les 12.00 h, a la Casa de la Cultura de Tavernes.

 Enguany, estarà dedicat a la traducció de llengües escrites en altres alfabets i vindran, com a convidats, Eva Dénia & Merxe Martínez i L’Ajunt de la Bóta, els quals ens oferiran una mostra dels seus repertoris. 

 En el transcurs de l'acte, tindrà lloc la tradicional lectura col·lectiva de poemes traduïts, en què podreu participar totes i tots vosaltres.