L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 de setembre del 2016

Avui divendres a la Casa de la Cultura de Simat projecció del documenal “Operació Stanbrook. Viatge a l'exili algerià 75 anys”



Avui divendres a les 20:30 hores i a la Casa de la Cultura de Simat es projectarà el documental “Operació Stanbrook. Viatge a l'exili algerià 75 anys” Intervindràn: Rosa Brines, directora del documental, David Coronado, Rafa Arnal, i Joan Barres, membres de l’Associació Stanbrook..

El documental rememora el viatge que van fer a Algèria un nombrós grup de descendents dels republicans que van fugir a Orà en acabar la guerra per tal de salvar la vida. Allí els van retre un sentit homenatge en record de tots aquells que van protagonitzar una de les etapes de l'exili més desconegudes pel públic. Un dels presents serà David Coronado, nét d'un dels exiliats i president de l'Associació Stanbrook.