L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dijous, 29 de setembre del 2016

Plou i fa sol... 
Les pluges que gaudírem ahir i despús ahir a Tavernes tingueren diferent intensitat i valors finals segons el lloc del terme on s’efectuaren les mesures. Així, a la zona de la platja s’han arreplegat un total de 46’8 litres entre ahir dimecres i el passat dimarts, mentre que la quantitat en el casc urbà els mateixos dies va ser de 37’6 litres.

Si a aquestes quantitats sumem les arreplegades el passat cap de setmana, trobem que a la zona de la platja en menys d’una setmana han plogut 91’9 litres i en el casc urbà 74’4 litres la qual cosa ens parla de quan localitzades estan aquestes pluges, però que valorem positivament en ser les primeres de la tardor, que bona falta fa. I més després d’una primavera i estiu on pràcticament no va ploure gens. 
 
I que cal esperar avui? Segons les previsions d’AEMET un dia amb cel ennuvolat amb precipitacions que poden ser localment fortes, sobre tot vora la costa, amb una tendència a escampar a la vesprada, on podíem tindre intervals de sol. Les pluges poden anar acompanyades de tempestes. I en el cas de les temperatures sense canvis i el vent fluixet.

I com diu una dita local no massa coneguda, cal anar ja pensant en deixar el berenar perquè “Sant Miquel s’emporta el berenar al cel”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Entonces que fem? Reguem o no reguem?