L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 12 de setembre del 2016

FESTES 2016: Teatre a la Plaça Major


  
La Plaça Major va acollir anit l’obra teatral “On collons està Sento?”, una peça entroncada amb el sainet valencià i que comptava amb alguns dels actors de la sèrie de Canal 9 “L’Alqueria Blanca”. El nombrós públic que omplia les cadires de la plaça va gaudir de les interpretacions de de Carme Juan (Blanca), Lola Moltó (Dora), Berna Llobell (Tio Pep), Ferran Gadea (Tonet) i Elisa Lledó (Empar). 
 
L'adaptació teatral arranca amb la desaparició de Sento. A partir d'ací els seus amics i veïns començaran una cerca plena de misteri, drama, sorpreses i humor. S'ha mort? L'han raptat? Ha fugit? Són algunes de les preguntes que es fan tots els que el volen. Sento ha desaparegut quan tots l'esperaven. Qui és aqueixa dona que, misteriosament,  pregunta per ell? 
 
 
El públic valencià tornà a gaudir amb els seus personatges favorits. Empar està desfeta per la desaparició del seu enamorat, Dora patirà per la seua amiga, per Sento i per tot el que es puga patir. Tonet estarà centrat en la desaparició de Sento i l'amor que li amoïna. Blanca es debatrà entre la seua passió pel món de la cançó i l'angoixa de la seua amiga Empar. I l'oncle Pep, després de posar en un puny l'ànima dels seus amics, acaba sumit en la mateixa por que la resta de personatges. 
 
 Una acció intemporal per a una obra que estaria situada entre la segona i la tercera temporada de la reeixida sèrie de Canal 9. 
 
 

CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI

Una vegada acabada l’obra de teatre, els vallers i valleres poguérem gaudir d’un castell de focs d’artifici amb el qual es tancaven les Festes Majors del 2016.