L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 22 de setembre del 2016

Demà es presenta el projecte del Centre d'Interpretació de Bolomor

Vista general del barranc de Bolomor. A l'esquerra i centre, el jaciment.
L’Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València  presenten demà el projecte per a la creació d'un Centre d'Interpretació del jaciment paleolític de la Cova del Bolomor.

És el primer fruit que s'obté de la visita efectuada fa uns mesos a Atapuerca per l'alcalde Jordi Joan, el regidor delegat de Turisme, Josep Llácer i la regidora delegada de Cultura, Noèlia Alberola. Els representants municipals anaven acompanyats per un tècnic i un assessor de Turisme de la Diputació amb l'objectiu d'estudiar el sistema de gestió des del punt de vista cultural i de turisme que porta a cap la Fundació Atapuerca, responsabe de la gestió d'aquell jaciment burgalés.

Una de les coses que van deixar clars els directors de la Fundació Atapuerca és la necessitat d'aquest Centre d'Interpretació i disposar d'uns terrenys per la seua construcció per tal d'acollir els visitants amb les millors condicions a l'hora de poder visitar el jaciment. El projecte que es vol dur a cap contempla la Cova de Bolomor com a centre cutural i turístic que afavoresca l'arribada de visitants a la nostra ciutat.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, seran els encarregats de presentar junts a tècnics d'ambdues institucions demà divendres, dia 23, a les 10.30 hores, en roda de premsa, aquest projecte de col·laboració dissenyat pel Patronat de Turisme de València i el consistori de Tavernes per a fer possible la creació d’un Centre d'Interpretació de la Cova del Bolomor.

En acabar l'acte, la responsable de Turisme de la Diputació realitzarà una visita a la comarca per a conèixer la situació turística actual del nostre territori valldignenc, per a la qual cosa mantindrà una trobada amb els alcaldes i regidors de Turisme dels municipis de Tavernes, Barx, Benifairó i Simat, així com amb els representants de la mancomunitat, en el monestir de Santa Maria de Valldigna a partir de les 11.30 hores.

1 comentari:

Anònim ha dit...

On van a ubicar el Centre d'interpretació?