L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 8 de setembre del 2016

L'Ajuntament instal·la tendals a l'escoleta "Víctor Calatayud"
L’Ajuntament de Tavernes ha instal·lat uns tendals en l’Escola Infantil Municipal “Víctor Calatayud” per tal que faça ombra en el pati dels jocs i també evite els efectes de la calor en les aules. 

Aquests tendals han estat instal·lats entre la zona de pati i les aules, tot seguint els suggeriments que els pares i mares de l’alumnat de l’escoleta van fer arribar a l’Ajuntament. 
L’empresa subministradora i instal·ladora dels tendals ha estat “Toldos Toni”, una empresa local que es dedica a aquestes tasques.

1 comentari:

Anònim ha dit...

També es podrien llevar els vidres de la mitjanera de la casa del costat que dóna al pati ja que se'n trenquen i cauen al pati.