L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 de setembre del 2016

L’Ajuntament de Tavernes fa un balanç general positiu de les Festes Majors



La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha manifestat que “enguany era un any de canvi en el model de festes i tots els canvis són arriscats. Hem tingut unes festes molt intenses, concentrades en quatre dies, i, malgrat que hi ha aspectes a millorar, en general la valoració és positiva”.

La regidora ha remarcat que “estem satisfets perquè els veïns de Tavernes han participat de forma massiva en la majoria de les activitats organitzades. Hem preparat uns dies de festa per a totes les edats en què, tant els xiquets com els jóvens i la gent més adulta, han tingut el seu espai i han pogut gaudir de música, jocs, gastronomia, teatre..."
 
 Encar Mifsud ha afegit que el govern de Compromís "és un govern obert a les opinions i crítiques constructives que ens fan arribar els ciutadans de Tavernes. Un dels aspectes que tenim en compte per a l’any que ve és el canvi de dia del concert per tal que tinga més afluència”. 

Una vegada acabades les festes de Tavernes, l’equip de govern s’ha reunit i entre els diversos punts a tractar hi ha hagut la valoració de les festes, que enguany, es van planificar tenint en compte el resultat de l’enquesta ciutadana. 
 

Així, i d'acord amb aquesta enquesta, l’Ajuntament de Tavernes va organitzar les festes majors en quatre dies, del 8 a l’11 de setembre, tal com va ser el resultat de la consulta feta al poble per a conéixer i comptar amb l’opinió dels veïns.

La Regidoria de Cultura i Festes va preparar una programació variada, per a totes les edats. Així, la paella gegant dels majors va obrir oficialment els actes de les festes de Tavernes amb més de 1.000 persones. El concurs de xarangues, el ball de disfresses i la nit de les paelles han estat actes que han concentrat un gran nombre de gent. 



Els jóvens i els xiquets també han pogut gaudir d’estos dies amb la festa de l’espuma i els unfables, el ball de disfresses infantil, les activitats esportives, els jocs, la gimcana o la competició de proves per equips. 



La Regidoria de Cultura i Festes vol agrair el suport i la participació de la ciutadania i donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que els actes programats es dugueren a bon terme.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Unes grans festes. Les millors!!

Anònim ha dit...

Esperava una poc més d'autocrítica però es veu que els del govern "no tenen àvia"

Anònim ha dit...

Anem a vore el de l’autocritica. Tu que entens per autocrítica? S’ha fet la critica i ja es diu que en general es considera positiva la festa i jo coincidisc. A vore si tu dius quines coses han eixit malament i no han estat ben organitzades i preparades, o s’han suspès per falta de participació i improvisació de l’Ajuntament. Cap. No n’hi ha hagut cap. Ningú pot dir res del desenrotllaments dels actes perquè han estat bé, millor que altres anys.
Una altra cosa és si a tu t’agrada o no t’agrada la distribució de les festes en un cap de setmana. A mi tampoc m’agrada, preferisc més dies, però això és un problema diferent i que no te res a vore amb els actes i com s’han desenrotllat, que han estat molt bé i he acudit a la majoria, i en el cas dels preparats per als menuts amb el meu fill i filla.
Tot perfecte.

Anònim ha dit...

A mi no m'agraden estes festes tant concentrades. A més, he vist menys gent a les paelles i a les disfreses que altres anys, i ningú al concert la Fuga. Espere que l'any que ve tornem al model de festes de 2 caps de setmana, perquè crec que hi ha programa per a fer-ho. Una cosa així:

- 1er divendres: Concert de pago
- 1er dissabte: Activitats infantils, concurs de xarangues, 24 hores i orquesta a la nit
- 2on divendres: Activitats infantils, Grand prix (ha estat prou bé, però millor a la vesprada), Paelles
- 2on dissabte: Disfresses

L'últim diumenge per la vesprada també podria hi haure algun acte, perquè el poble estava mort. Igual el teatre seria millor fer-lo sobre les 6, o els balls populars. I per favor, el castell de focs, a les 23:30 com a molt tard, que la gent en dilluns treballa.

Anònim ha dit...

Estaria bé que es controlara d'alguna manera que la gent que compra tickets per a les paelles que realment es queden a fer la paella al carrer. Si volen fer-se una paella en casa, que es compren ells mateixa el menjar, però que no facen a l'ajuntament (a tots) gastar-se diners amb menjar i en previsió de taules. Això és tindre la cara molt dura. Si no tenen per a menjar, que ho demanen a Caritas que amb bona voluntat els ajudarà, però fer la tacanyada de comprar el ticket per a portar la paella a casa... doncs no. Són festes, i els diners estan per a la festa de les paelles.

Anònim ha dit...

rectificar es de savis, i analitzant els fets, si ens oblidem de qui governa, que penseu? En serio...Que volieu que no anem a res??? així i tot sense gent o amb poca gent algú hagués dit...es un encert i les millors. plas plas plas... El que s´ha fet a festes no es arriscar, es retallar, posar les coses que més agraden al poble i pegarles a grapats en cuatre dies. Innovar es tindre idees noves. No es critica a la concejala, sino al format de les festes, o al menys es el que jo faig. Per a que es rectifique en un futur.

Les conclusións que fins un xiquet apolitic de 4 anys tindria de retallar les festes i voler agrupar tot el que funcionava ja abans.

Problema...que no cap.
Efecte. Actes típics de festes no cabien,
Resposta, treure-les dels dies oficials 8-9-10-11 i fer-les en dies alternatius que no son festes.

Parle de fets, es un fet que sols han participat 6 comparses...o no? exit? es un fet que hi havia una orquesta tocant per a ningú a la plaça de l´ajuntament. o no?. I es un fet que de festes millors jo en recorde un bon grapat sense recordar qui manava. Concerts de mojinos, acctuació de Xavi Castillo, siguent menut, concert d´Altall al camp de fútbol, 24 hores de futbet, i tants i tans dies bons de festes que no sé com heu oblidat tant fácilment. El que está be está be i el que está mal está mal. I ja acabe, torne a dir... mai una votació minoritaria a internet pot demostrar la voluntat d´un poble a no ser que tinga que tornar el meu titol de dret i tornar a estudiar la carrera. Alqú em pot dir d´una vegada cuanta gent ha votat???.

Ma mare avuí ha fet un dinar, com que anem de viatge m´ha ficat esmorçar, dinar i sopar a les dos de mig dia...perfecte, tot be, una bona panxada...pero a la nit no sopare i ara necessite un almax.

Anònim ha dit...

No se si esta guerra a les disfresses dels xiquets, pero q et fagen pujar a la verge d lurdes, i despres baixes a la casa d la cultura i et trobes en q el ball d disfresses infantiles no sencontra a eixe lloc, i q si vols participar en el tema q anar a buscar per el poble, en pareix d molt mal gusto, i si a mes, no savisat daqusts tipus dacte, en anterioritat, em pareix deprimente.
Si q es veritat q hi havia molta gent, però també és té q dir q molta d'aquella gent deia q no hi tornava mai més o lo mal organitzat q estava eixa activitat