L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 30 de setembre del 2016

Demà dissabte teatre infantil a la Casa de la Cultura


La regidoria de Cultura ofereix demà la representació de l'obra "Martina i el bosc de paper" del grup "L'Horta Teatre" dirigida a un públic infantil entre 3 i 6 anys. El preu de l'entrada serà 3'5 euros.

La proposta de "L’Horta Teatre" és molt visual amb manipulació d’objectes i titelles que endinsa els menuts en el món de la natura i els ensenya a estimar-la com un amic més.
L'argument és el següent: Martina és una xiqueta de paper que viu en una casa de cartó. Un dia troba una papallona preciosa i, contenta i pagada, la caça i la guarda en una gàbia. Buscant-ne més s’endinsa en el bosc, on toparà amb uns companys força especials: un elefant poreguita, una girafa presumida i molts més amics. Tots ells l’ajudaran a tornar a casa. Pel camí nevarà, plourà i el sol escalfarà la terra; naixeran plantes i flors, i volaran els pardals i les papallones… Així és com Martina descobrirà que la natura ha de ser lliure i s’ha de cuidar.