L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dimarts, 27 de setembre del 2016

Continuen els entrebans per obrir RTVV per part del PP i CiudadanosPrimer va ser el PP qui van intentar torpedinar el procés de reobertura de RTVV amb la designació de Maite Fernández per al Consell Rector i ara és Ciudadanos, que s’ha oposat a la convocatòria d’un Ple Extraordinari, per a nomenar definitivament el Consell Rector.

I això vol dir que el parlament valencià no podrà prendre cap decisió abans del pròxim ple ordinari, previst pel 19 i 20 d’octubre.

Conseqüències: no es possible a través d’un ple extraordinari aprovar el nomenament del nou Consell Rector i presentar-lo a temps el 9 d’octubre. Així mateix tampoc es poden complir les previsions inicials que s’iniciaren les emissions el dia 9 d‘octubre, ni tampoc sembla ser que es podran iniciar el mes de novembre, aniversari del tancament de RTVV pel PP.

Siga com siga, el que si està clar és que la dreta d’aquest país – PP i Ciudadanos- agafadets de la mà estan fent tot l’impossible perquè la nova RTVV no siga una realitat. I suma i segueix...