L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de setembre del 2016

Avui al saló de plenaris reunio explicativa als agricultors de la Homologació Modificativa del Sòl No Urbanitzable

Imatges de la reunió d'ahir

Aquesta vesprada a partir de les 19:30 hores i en el Saló de Plenaris te lloc la tercera reunió del Pla de Participació Pública per explicar la Homologació Modificativa del Sòl No Urbanitzable (HMSNU) de Tavernes i la seua Avaluació Ambiental i Territorial Estratègica.

Aquesta és la segona reunió en el saló de plenaris i avui dimecres, dia 14, va dirigida especialment als agricultors de la localitat. 

Cal indicar que l’Ajuntament ha canviat el calendari previst inicialment i demà dijous, dia 15, s’ha anunciat la reunió conjunta de comerciants i empresaris, que estava prevista efectuar el pròxim dia 20.

La reunió d’ahir va resultar molt interessant, els assistents van poder escoltar els arguments en que es basa el HMSNU i sobre tot es va posar l’èmfasi en un fet important: no s’està fent cap modificació sobre el sol urbanitzable. 

Tal com ja hem indicat el HMSNU és un instrument d'ordenació i gestió territorial basat en les lleis vigents, que estableix una nova zonificació del sòl no urbanitzable de Tavernes, que queda dividit en desset zones rurals diferenciades. En cadascuna hi ha uns usos dominants i uns aprofitaments permesos, i això és el que canvia respecte el PGOU vigent.