L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

divendres, 9 de setembre del 2016

FESTES 2016: Exhibició de pilota de les fundacions Adisva i Espurna


 El trinquet municipal va acollir ahir de vesprada la celebració del campionat de pilota de les fundacions Adisva i Espurna, que s’ha constituït com un dels actes tradicionals dins les festes majors de Tavernes.
L’Ajuntament de Tavernes convida cada any els membres de les dues fundacions a les festes de Tavernes per a fer una exhibició de pilota valenciana en el trinquet municipal. El públic assistent va animar cada un dels equips i va reconèixer l’esforç dels esportistes.
 
 
L’acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, i de regidors de la Corporació Municipal, que van seguir les partides organitzades i, a més, participaren en el lliurament de medalles i obsequis.