L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 17 de setembre del 2016

Avui concert a la Plaça Major de les bandes de Benifairó i Tavernes


La Societat Musical L'Entusiasta de Benifairó i la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes són les bandes que participen en el “Festival de Bandes” de Tavernes de la Valldigna avui 17 de Setembre a les 20 hores.

 Aquest festival es realitza cada any i en ell participa sempre una banda convidada i la societat amfitriona, la SIUM de Tavernes.

Enguany, la banda de música convidada és la de la Societat Musical L'Entusiasta de la localitat veïna de Benifairó, que estarà dirigida pel seu director titular Teo Aparicio. En el mes de juliol passat, L'Entusiasta va participar en la 1ª Secció del Certamen Internacional de Bandes de Música de València, aconseguint el 2º Premi.

Com a curiositat, dir que els directors de les dues bandes participants són de la localitat valenciana d'Énguera, tenint tots dos els seus inicis musicals en la Unió Musical Santa Cecilia d'Énguera. Per a remarcar aquesta connexió, la Societat Musical L'Entusiasta interpretarà “Pilar Sánchiz”, pasdoble de Rafa Garrigós, director de la SIUM i aquesta interpretarà “Lola Hilario” de Teo Aparicio, director de la Societat Musical L'Entusiasta. 

Sociedad Musical L'Entusiasta de Benifairó de la Valldigna 

*PILAR SÁNCHIZ (pd)             Rafa Garrigós
*THE HOUNDS OF SPRING   Alfred Reed
*UN AMERICANO EN PARÍS   George Gershwin
Director: Teo Aparicio Barberán

Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna 

*LOLA HILARIO (pd)      Teo Aparicio Barberán
*INVICTUS                       Philip Sparke
*OBERTURA 1812         P. I. Tchaikovsky
*FANDANGO (Doña Francisquita) A. Vives 

Director: Rafael M. Garrigós García