L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 de setembre del 2016

Avui tenen lloc les curses del Mondúber Trail




Aquest matí a les 7 ha tingut lloc l'eixida dels corredors que participen en la Marató de 42 quilòmetres dins de les activitats del Mondúber Trail, un esdeveniment esportiu format per tres curses de muntanya que se celebra a la nostra ciutat aquest cap de setmana.

Cal indicar que aquest matí a les 5 ha tingut lloc l’eixida de la cursa “Ultra” de 78 quilòmetres que és Copa d’Espanya, mentre la “mitja marató” començarà a les 18 h. 

La diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, acompanyada dels regidors de l'Ajuntament de Tavernes, han assistit a l’eixida de la marató.


L’eixida i l’arribada de les curses és des del carrer Metge Paco Valiente, a la plaça del poliesportiu municipal, on s’ha muntat un conjunt d’activitats per als xiquets, animació amb música i locutors, i fira de productes.

Demà està anunciada una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11 del matí. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi.