L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 11 de setembre del 2016

PREMIS 2016: L’Ajuntament lliura els premis del concurs dels carrers engalanats, de disfresses i la recaptació dels diners de les paelles

 
Aquest migdia ha tingut lloc l'acte de lliurament dels premis del concurs del carrers engalanats i del concurs de disfresses, així com 3.120 euros a l’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS) provinents de la recaptació del dia de les paelles

L’acte ha tingut lloc al Saló de Plens on l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, han rebut els veïns de Tavernes que hi han participat en els diversos concursos.


Com a resum cal indicar que un total de sis comparses van desfilar anit per la plaça Major i el passeig del País Valencià en el concurs de disfresses. La guanyadora ha estat “Souvenirs no et compliques”, que s'emporta un premi de 700 euros. L’Ajuntament de Tavernes, en total, ha repartit 1.750 euros en el concurs: tres primers premis, un premi a la millor posada en escena i dos premis de consolació a la resta de comparses de 50 euros.
 
El concurs de carrers el va guanyar La Barca, amb un premi de 750 euros. Enguany, l’Ajuntament de Tavernes reparteix un total de 2.350 euros per als set carrers de la ciutat de Tavernes que hi participen. Com a novetat, l’Ajuntament ha volgut donar tres premis i 100 euros als carrers participants, perquè tots veieren recompensat el seu treball.

 

L’alcalde, Jordi Joan, ha manifestat que “les festes serveixen per a agermanar-nos amb la gent del carrer i, també, amb els nostres amics. Unes festes majors, en definitiva, serveixen per a tractar de deixar la rutina diària, i gaudir del nostre municipi”.

“Des del govern municipal agraïm l’esforç que fan els ciutadans de Tavernes en participar en les disfresses i els carrers engalanats, així com a la gent que ha fet possible que es recapten 3.120 euros de les paelles per a l’Associació d’Ajuda al Poble Saharauí" ha comentat Jordi Joan.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Ya volveis a cortar a los concejales de la oposicion en las fotos?
En la foto del ayuntamiento si que salen al lado de llacer.
Manipulacion

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'Ajuntament té millor càmera. Nosaltres l'hem fet feta amb un mòbil i normalet, d'eixos de 150 euros, i ix el que ix.
Hem vist la foto del web de l'Ajuntament i comprovem que hem tallat també regidors del govern municipal. Quina forma de manipular!

Per cert admetem càmera fotogràfica amb un objectiu gran angular. Si ens la regales...

Anònim ha dit...

També heu tallat els regidors del PSOE, o és que se'n havien anat de viatge, perquè em sembla no haver-los vist en totes les festes.

Anònim ha dit...

No vec en ninguna foto als regidors socialistes. No estaven?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem tallat res. No entraven tots en la foto de mòbil.
Tampoc hem tallat els regidors del PSOE.
Nosaltres tampoc els hem vist per a res.

Anònim ha dit...

Les pitjors festes del poble de la història de Tavernes. Per a recordar......

Mare meu quin desastre.

Anònim ha dit...

Segurament eres del PSOE i com que no haveu anat a res, no t'has enterat que hi havia festes.

Anònim ha dit...

No es tenia que haver autoritzat una festa amb discoteca tots els dies al costat de l'ambulatori i servici d'urgències i musica a tope fins les 5 o les 6 del matí.
No es lloc apropiat.

Anònim ha dit...

Les festes ha sigut un èxit. De públic en tots els espectacles, d'organització... una vegada més gràcies a les autoritats que no ens les mereixem. Ara a tots i totes a treballar.

Anònim ha dit...

Les millors festes dels ultims anys.

Anònim ha dit...

La gent que diu que les festes han sigut un éxit podria explicar-me per quín motiu ho diu?. Porte anys gaudint de les festes del poble, i la veritat...crec que enguany la clavada de pota ha sigut espectacular. Les festes del poble no son falles, en tres dies cremar-ho tot. Pot explicar-me algú perqué s´ha tingut que pagar el concert del dijous i al dia següent les paelles, i al matí les xarangues, la mascletada i les disfreses, ja posats poseu l´encuentro, l´ofrena, el raïm de cap dany i les processons de setmana santa el mateix dia, perque la nit de disfreses la banda de davant l`Ajuntament tocava per a ningú? perque sols van participar 6 comparses i es un éxit?, perqué es diu que no es fan bous i els fa una empresa privada?. Perque es fa la processó de la baixada fora de festes, els balls populars fora de festes,i el concert de la banda fora de festes?. I el castell a la una del diumenge...com si a l´endemà no treballara ningú...Recurtar les festes sense pensar que tot no cap en tres dies es una cosa que es deuría haver pensat abans. I per favor, no digueu que una consulta d´internet es una votació i representació del que vol el poble. A no ser que a partir d´ara triem concejals per internet. Sigam objetius i pensem que una cosa mal feta está mal feta, la faça el que la faça. I procureu que no torne a passar. Internet pot servir per a recabar idees mai per a una votació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment d'acord amb la frase final.

La resta, una opinió més com tantes altres. A Gandia, i molts i molts pobles, també hi ha tres dies/quatre i amb moltes més coses i actes, i cadascú que trie. El que no pot ser es voler estar en tot i dir que les festes són roïns si no hi vas a tot: estar en tot és impossible.

De tota manera mai no hem vist Festes del Poble a gust de tots. Portem en l'ADN criticar les festes, però mai afegir propostes concretes de canvi.

Anònim ha dit...

Dues consideracions, a mi particularment el que facen a Gandia o a Simat em dona igual, perque sóc de Tavernes, i a Tavernes fins ara hem tingut altra cosa. El que critica per criticar i el que aplaudeix per aplaudir segons els colors dels guants que porte també em dona igual, tinc criteri propi.

Vols propostes concretes, d´acord. Ahí va la meua.

Mai he vist que fos un problema ni de diners ni de temps...pots perfectament tindre la setmana de festes com sempre sense que siguen molt cares si tens imaginació.

Agrupar els actes per edats. Menuts, joves i gent major. - els menuts van a escola, pero crec que es podría concretar alguna mena de setmana extraescolar tractant-ho amb els mestres. Inclús organitzant competicions d´atletisme entre els centres del poble. Ja tens la setmana cuberta, i amb pocs diners. I el primer divendres fes-los les disfreses per a ells. O el diumenge de vespradeta.

Joves. supose que al igual que quan jo ho era, les nits i caps de setmana les teniem lliures, es podrien fer actuacións debades de grups locals o de la contornada al multiusos. Els diners es poden traure perfectament de la col.locació de barres de beure i menjar o fins i tot per a que hi haja varietat que s´autoritze a qualsevol que reunixca els requisits necesaris d´higiene i salubritat per a montar una barra o un xiringo. Un jove passa perfectament amb una cocacola i una hamburguesa per sopar, un troç de pizza i una fanta o un kebab i un botellí d´aigua. si té música. I els grups poden actuar perfectament entre setmana de 10 a 12 pensant que un ajuntament de 17000 habitants te suficient economía per llogar un bon equip de música i so.

Gent Major. si la paella la fas entre setmana i per la nit amenitzes la vetlada amb balls populars, igual t´ho agraeixen més. I si la resta de nits els fas el concert de música, variatets i coses que els agraden i parles amb tots els bars del poble per a que facen bocates a bon preu i potets de refresc crec que tendríem la plaça plena tota la setmana. I a tots els bars contents i no sols a uns quans. El passeig seria un bon lloc, mes ample que a la plaça. Compres taules i cadires i ja les tens per a sempre i t´estalvies llogar-los tots els anys, i si necesites gent que monte i desmonte o faça de cambrer, a Tavernes hi ha gent aturada que per un preu raonable curraría les nits de festes i t´ho agrairía també.

Les coses que funcionen funcionen perqué a la gent li agrada. primer dissabte xarangues de matí, la baixada, i per la nit una orquesta normal...paelles divendres, dissabte següent disfreses i últim dia la procesó i en acabar el castell de festes i a dormir. Els matins i les vesprades per dormir o treballar a gust de cadascú.

Ahi tens algunes idees si les voleu. no fa falta que ho copieu al peu de la lletra. Amb pocs diners festes baratetes i llargues. Arriscar es innovar no retallar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment d'acord. Unes propostes assenyades i factibles. Enhorabona
I coincideixes molt en el que ací pensem d'alguns actes i que ja hem traslladat de manera oral a algun regidor.

De totes maneres, ara només passen uns dies estem pensant a fer una espècie de sondeig-enquesta per tal que pogueu dir les vostres propostes de manera positiva com tu ja ho has fet.-

Gràcies

Anònim ha dit...

per a mi les festes en estat molt be en lineas generals en el únic pero que el dijous día del concert no era el adecuat, yo vera fet ese día ball populars o concert de musica i el festival de rock ó algo para la gent jove despres de la baixa en dissabte que segur que millors per a tots. En cuant al formato de cutre díes esta molt acertat en tos els aspectes. Ara tenim que entendre i ser positius que este anys es el primer en este formato y la falta de experiencia es paga pero en segut unes feste que sa vist mes gent que mais en tot no soles en el charangues.