L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 24 de setembre del 2016

La "Mitja Marató" tanca les curses del Mondúber Trail celebrat al llarg de la jornada d'avui



La "Mitja Marató" que s'iniciava a les 18 hores ha tancat la jornada esportiva de la "III edició del Mondúber Trail" celebrat enguany a Tavernes, on s’han disputat tres curses de muntanya: una ultra de 78 quilòmetres, una marató de 42 i una mitja marató de 21 quilòmetres.

El resultat de la prova ha estat el següent:

Homes

1. Miguel Angel Marín Aparicio del club Trifitness31 amb 2.09.17
2. David Pérez Reig del club Centre Excursionista de Rótova amb 2.09.47
3. Ramón Reyes Sánchez del Club Mediterránea amb 2.13.18

Dones

1.Inés Tirado Agost del club Urban Running Castelló amb 2.30.50
2. Tamara Canet Dolz del club Cama amb 2.44.28
3. Angela Pizarro Ureña del C-C. Xeraco amb 2.44.45

Demà diumenge es farà una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi.

La competició compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tavernes, Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna, València Turisme i el suport del Club de Córrer Xeraco, Corresendes de Xeresa, La Llebre de Simat, Grup Muntanya Valldigna, Centre Excursionista La Valldigna, BTT la Valldigna i el SamTrail Alzira. A més, els patrocinadors són FruXeresa, Guillem Export, Delikia, Alé, Infsiport i Tuga. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Va començar tard.
Molts corredors vaen baixar la senda de les pells de nit amb llinterna.