L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 21 de setembre del 2016

L'esdeveniment internacional "Mondúber Trail" se celebra a Tavernes el cap de setmana




El dissabte 24 es disputaran tres curses de muntanya: una ultra de 78 quilòmetres, que és Copa d’Espanya, una marató de 42 i un mitja marató de 21 quilòmetres. 

La III edició del Mondúber Trail se celebra enguany a la nostra ciutat en el transcurs del pròxim dissabte, dia 24, i diumenge dia 25, de setembre. 

El Mondúber Trail es tracta d’un esdeveniment esportiu format per tres curses de muntanya que tindran lloc dissabte: 

- La ultra de 78 quilòmetres a partir de les 5 del matí, que és Copa d’Espanya

- La marató de 42 quilòmetres, que tindrà l’eixida a les 7 del matí
- La mitja marató de 21 quilòmetres que començarà a les 18 h. 
Recorregut de la Trail

Totes les proves estan homologades per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i la International Trail Running Association (ITRA). A més, són puntuables per al Montblanc.
La previsió de l’organització contempla la participació de 500 corredors internacionals, fins i tot de Finlàndia, i d’àmbit nacional, com per exemple la selecció andalusa, corredors de la talla de Mercedes Mila, Dani Amat i Víctor Bernard. 
L’eixida i l’arribada de les curses seran des del carrer Metge Paco Valiente, en la plaça del poliesportiu municipal. Allí hi haurà activitats per als xiquets, animació amb música i locutors, i fira de productes. 
Cal remarcar també que el diumenge es farà una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11 del matí. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi. 
Serveis del Trail
 Aquest gran esdeveniment esportiu internacional, i per tant de promoció de les nostres terres a nivell Europeu, compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tavernes, Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna, València Turisme i el suport del Club de Córrer Xeraco, Corresendes de Xeresa, La Llebre de Simat, Grup Muntanya Valldigna, Centre Excursionista La Valldigna, BTT la Valldigna i el SamTrail Alzira.
Cal agrair el patrocini de FruXeresa, Guillem Export, Delikia, Alé, Infsiport i Tuga. 
 Tota la informació la podeu trobar a:

1 comentari:

Anònim ha dit...

En pareix molt be,pero deurien posarse en contacte en la sociedad de caçadors per si en eixes dates fan alguna batuda al porc senglar.La veda ja está oferta per a esta modalidad,hi ha que evitar accidentes.