L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 9 de setembre del 2016

FESTES 2016: Macroconcert

P-Rrakos i Chakra

Tavernes va viure anit un Macroconcert amb la presència de grups locals i altres punters en el panorama de la música actual. Els participants foren "P-Rrakos", "Chakra", "Boni", "O'Funkillo", "La Fuga" i "Def con Dos" en un concert celebrat al Camp d'El Vergeret i que acabava més enllà de les 4 de la matinada.

Boni i O'Funkillo
L'acte va començar un poc desangelat, sense omplir-se el recinte, no oblidem que començava a les 20 hores, cosa que va anar "in crescendo" al llarg de la nit fins arribar a una bona entrada. Molts dels assistents es veieren més atrets pels grups més populars, amb actuacions més tard, no obstant la indiscutible qualitat i bon saber fer dels grups locals.

"La Fuga" i "Def con Dos"
En conjunt valorem com a positiva aquest primer "macroconcert" al qual s'accedia per pagament, tal com va quedar acordat en la consulta realitzada per l'Ajuntament sobre les festes locals. Cal aplaudir la bona il·luminació, el muntatge i la sonorització que va donar suport al cartellàs d'aquest macroconcert de festes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hauria anat mes gent si s'haguera fet un divendres o un dissabte

Anònim ha dit...

Sabeu ja l'assistència?