L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de setembre del 2016

Presentació dels equips de la UE Tavernes


Ahir va tindre lloc la presentació dels equips de la UE Tavernes, un total de 20 equips amb més de 300 jugadors de totes les edats i categories. 
La presentació va tindre lloc al Camp Municipal i ha estat presentat pel periodista local de RTVV Xavi Alberola, amb un estil NBA amb la seua pantalla, vídeo, i molt de llums. Els diversos equips han anat saltant a la gespa artificial del camp entre els aplaudiment dels centenars d’espectadors (familiars, amics i aficionats) que hi havia presenta a l’acte. 

L’alcalde de Tavernes Jordi Joan, que estava acompanyat pel regidor d'esports Josep LLácer, ha dirigit unes paraules on ha agraït la tasca dels jugadors, dels equip tècnics dels equips i no ha oblidat el personal de manteniment del camp i, sobretot, als pares i mares, perquè el seu esforç és el que ha fet possible que la UE Tavernes estiga celebrant enguany el seu 75 aniversari. L’alcalde va esmentar el treball, la il·lusió, constància, companyonia i esforç com a base de l’èxit esportiu. 

També el president José Armengol ha dirigit unes paraules per encoratjar els equips, molts dels quals foren campions de les seues categories, per tal que la temporada que comença el pròxim cap de setmana siga tan fructífer com la passada. 

L’acte va acabar amb la interpretació de l’himne a Tavernes i la disparada d’uns focs artificials.