L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de juny del 2014

D'ací quatre dies com aquell que diu de nou el Festivern, que fa 10 anys!


El Festivern 2014-15, que està previst celebrar a la nostra ciutat, està tan prop com aquell que diu en girar el cantó. Ja han passat 6 mesos des de la darrer celebració i ara amb motiu d'eixe "pas de l'equador" l'organització ho celebra posant a la venda 1000 entrades al preu de 15 euros.

No està gens malament el preu, i més si pensem que enguany el Festivern fa 10 anys, d'ells en seran quatre a Tavernes i tot apunta a una celebració on l'organització voldrà "tirar el burro per la finestra" amb més conjunts, més música i més festa per a acomiadar el 2014 i rebre com cal el 2015.

¿I com podeu aconseguir eixes entrades a 15 euros? Doncs, simplement entrant a la pàgina web que hi ha al cartell de dalt. I que hi haja sort perquè.... s'acaben!!
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja crema

Anònim ha dit...

I perque no el feu a la Sangonera vos recorde que per Benifairo es pot putjar en cotxe.

Anònim ha dit...

Per què on està ara està molt bé, molt prop de tots i així els comerços de la zona es beneficien, el poble té alegria i tots, menys alguns amargats que no saben disfrutar de la vida, ho passem molt bé.