L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de juny del 2014

Les bandes Infantil i Jove de l’Escola de Música de la SIUM de Tavernes tanquen avui el curs amb un concert extraordinari.


Banda infantil
La Banda Infantil de l'Escola de Música de la SIUM i la Banda del Centre d’Ensenyaments Professionals de Música “Mestre Arnau” de Tavernes celebren el fi de curs amb un concert extraordinari avui dimecres, 18 de juny, a partir de les 7 de la vesprada.

La Banda Infantil actuarà en primer lloc sota la direcció de Juan Francisco Torres Franco interpretant el pasdoble “Els Poblets” de Miguel Torrens Escrivà, i tot seguit una selecció de la banda sonora de la pel·lícula “Batman” al final de la qual s'interpretarà “La Ciutat Perduda” de Paul Lavender i després “Tu estaràs en el meu cor (Tarzán)" de Phil Collins.  Els joves musics tancaran l'audició amb  “Guerrer Apatxe” de Norman Ward, “La Tempestat” de Robert W. Smith i “Paquito el Chocolatero” pasdoble de Gustavo Pascual Falcó.

La segona part de l'audició serà a càrrec de la Banda Jove  dirigida  pel professor José Luis Palomares Penyalba, director del centre. Podrem escoltar el pasdoble “Segrelles” de José María Pérez Vilaplana i després l'obra per a trompeta i banda “Èol, el rei” de Ferrer Ferran, per seguir amb el poema simfònic “Agost d’Espines"del jove compositor de Tavernes Omar Sala, que assistirà a la interpretació. L'obra ens recorda la història de 13 joves socialistes afusellades en l'Espanya franquista. El concert acabarà amb  “Coliseum” del compositor d'Aldaia, Hugo Chinesta.
-