L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

divendres, 27 de juny del 2014

Compromís-Bloc fa onejar la bandera de l'orgull gai com a mostra del seu suport a gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals en el Dia Mundial d'aquest col·lectiu.
Compromís-Bloc de Tavernes, igual que els col·lectius d'aquest partit en altres ciutats, ha volgut demostrar per a demà 28 de juny, Dia de l’Orgull Gay, el seu suport explícit a les demandes i necessitats de la població de gais i lesbianes. I com a mostra d'aquest suport, la bandera de l'orgull gai oneja en la part de la balconada principal de l'Ajuntament, la que dóna a les dependències de l’alcaldia de Tavernes, regida per Compromís.
 
Compromís-Bloc de Tavernes ha assenyalat la necessitat d'un reconeixement explícit a tots els sectors vinculats a les lluites socials perquè són qui  han aconseguit drets reconeguts a les persones gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.


El col·lectiu local de Compromís recorda que la modificació del Codi Civil en l'any 2005 i  la “Llei d'Identitat de Gènere” s’ha produït, però queda molt camí per recórrer per a arribar a la igualtat total,  com ho demostren les estadístiques de violència en les aules o la discriminació en els llocs de treball.


Compromís-Bloc de Tavernes vol denunciar explícitament l'homofòbia i expressa el seu compromís per a aconseguir, des de l'actuació institucional, mesures reals per a eixa igualtat. També es compromet a col·laborar amb polítiques públiques per a defensar de la diversitat familiar, lluitant contra qualsevol tipus de discriminació que puguen patir les famílies homoparentalss, tant material com simbòlicament.


Compromís-Bloc de Tavernes es compromet a donar suport actiu a l'associacionisme de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals, especialment entre la joventut, així com atendre les seues demandes i propostes de forma real i activa.