L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de juny del 2014

El centre sanitari de la platja està en funcionament i fins les 21 hores


El Departament de Salut de Gandia, del qual depén Tavernes i l'atenció mèdica de la nostra ciutat i platja, ha engegat la campanya estival d'atenció sanitària en les platges de la Safor-Valldigna.

La planificació del servei s'ha pensat per a poder atendre una població de 350.000 persones, quasi el doble dels usuaris habituals, uns 180.000 amb què compta la comarca La Safor-Valldigna.
 
Per a aquest objectiu s'ha pensat en la contractació de 62 empleats sanitaris entre facultatius, infermers o personal de suport, cas de cel·ladors i administratius i que seran destinats als vuit consultoris mèdics existents en les platges de la comarca. 

Per a tota la comarca el dispositiu compta amb 16 metges de família i un pediatre, repartits en els diferents consultoris. També amb un total d'onze infermers i un auxiliar d'infermeria, que realitzaran les tasques habituals i pararan esment a qualsevol incidència de les platges, com les picades de meduses o d'altres espècies lesives. Així mateix es disposa de personal de suport gràcies a la contractació de 16 auxiliars administratius i a un cel·lador.

Alguns d'aquests centres, cas del de Tavernes, ja estan en funcionament des del passat 16 de juny. El centre valler, ubicat al costat del retén de la Policia Local, estarà operatiu tots els dies fins a les 21 hores durant tot l'estiu, inclosos caps de setmana.
-