L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dilluns, 16 de juny del 2014

El València CF campió del torneig de cadets "Mármoles Compac-Mariano Carbó"

València CF Campió
Athletic Bilbao, subcampió
El València CF categoria cadet s'ha proclamat campió del Torneig de Cadets "Mármoles Compac-Mariano Carbó" en véncer al Athletic Bilbao per 3-0, un resultat que demostra el potencial de l'equip de cadets "Xe" i que confirma tots els pronòstics. L'any passat també va ser el vencedor del torneig.
UD Tavernes, tercer classificat

I la UD Tavernes s'ha proclamant com a tercer classificat en véncer al Levante UD pel resultat de 2-1. 

El trofeig al millor jugador del torneig que atorga l'empresa Ceràmicas Tarin ha estat per al jugador del València i de la selecció nacional cadet Fran Villalba. I el trofeu al millor jugador local de la mateixa empresa per a Luis Guijarro.

Fran Villalba
Luis Guijarro
L'acte de lliurament de trofeus ha estat presidit per l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que ha estat acompanyat del regidor d'Esports Josep LLácer i Junta Directiva de la UD Tavernes.
-