L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 28 de juny del 2014

Sara Tur i Penades, de la falla Prado, és la Fallera Major de Tavernes 2015

L'alcalde, Sara Tur, Empar Mayans i Ximo Felis
Els dos presidents, nat i efectiu, i la Fallera Major 2014, Empar Mayans
La fallera Sara Tur i Penades, de la falla Prado, ha estat elegida com a Fallera Major 2015 de Tavernes. Sara ha acceptat el nomenament en rebre la telefonada de l'alcalde i president nat de la Federació de Falles local, Jordi Joan. 

La Junta Directiva de la FdeF, presidida pel president nat Jordi Joan i el president efectiu, Ximo Felis, amb molts membres de la corporació municipal s'han reunit en el saló de plenaris de l'Ajuntament. Com a testimonis de l'acte de telefonada, i amb una gran expectació, els presidents i molts membres de les sis comissions falleres de Tavernes, a més de la fallera major encara electa, Empar Mayans i falleres de la seua cort.




Conversa entre l'alcalde i Sara Tur. Aplaudiments en acceptar.
La sala exclata en aplaudiments a la nova
 Fallera Major
La secretària, Encar Mifsud, ha donat lectura a l'acta de designació de falleres majors, que declarava desert el de fallera major infantil en no presentar-s'hi cap candidata, per passar a dir el nom de la que serà fallera major 2015, Sara Tur i Penadés, rebut amb un fort aplaudiment.

Després, l'alcalde ha telefonat a Sara amb un telèfon mans lliures i tot el món ha sentit la conversa, explotant un fort aplaudiment en acceptar el càrrec.

Tot seguit, s'ha format una comitiva a la porta de l'Ajuntament que acompanyada dels sons de la dolçaina i tabalet, han anat fins el casal de la falla Prado, on esperava la fallera electa, que emocionada però amb gran alegria, ha rebut les felicitacions i ha compartit moments de joia amb les autoritats, directius de la FdeF i fallera major eixint Empar Mayans. 
La comitiva per anar a la Falla Prado

Sara Tur i Penadés és una fallera molt integrada dins de la falla Prado, ha exercit de vicepresidenta de la comissió, i està considerada i qualificada com a molt bona companya, treballadora i responsable, sempre disposada a col·laborar i ajudar. Va ser fallera major del Prado el 2005, i junt al seu marit Vicent Solanes, sempre està present allà on hi ha actes fallers. Ens diuen que serà una gran fallera major i d'això estem segurs. 
En el casal de la Falla Prado

Ara és el moment d'acomiadar a Empar Mayans, Fallera Major del 2014, una altra magnífica fallera major i immillorable persona, de les que deixen "petjada" i agrair-li tot el treball fet al llarg de l'any. I felicitar i desitjar-li el millor a Sara Tur i Penadés en el que és de fet el primer dia del seu regnat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca la Falera Major de Tavernes!!!

Anònim ha dit...

Visca