L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 1 de juliol del 2014

Avui ha tingut lloc la presentació del Summer Training Camp, a celebrar entre el 6 i el 12 d'aquest juliol o


El saló de plenaris de l'Ajuntament ha acollit la presentació oficial de la tercera edició a Tavernes del Summer Training Camp, una activitat esportiva i formativa de base que se celebrarà a partir del dia 6 i fins el 12 d’aquest mes. 

L’alcalde, Jordi Joan, ha remarcat la importància que té per a Tavernes que es facen esdeveniments com aquest “perquè combinen esport, formació dels participants i donen a conéixer la ciutat a tot l’Estat”. També ha donat l’enhorabona al club pels èxits aconseguits i per l’esforç i el treball de tots els membres. Finalment ha desitjat que el campus siga un èxit i que continue molt anys celebrant-se a cap a la nostra ciutat. 

El president del club, David Llácer, ha agraït la col·laboració que rep el club de l’Ajuntament i el coordinador del Campus, Abili Muñoz, ha confirmat la participació de vora 100 xiquets i xiquetes entre 7 i 17 anys de tot l’estat espanyol, realitzaran treball específic i individual de mati i per la vesprada serà d’entrenament en grup i a la nit queden les activitats de caràcter lúdic. 

Els entrenadors són de primer nivell i experiència en lliga nacional. Els assistents viuran tot el dia l’ambient del bàsquet i els últims dos dies s’hi disputarà la Lliga Campus entre els participants, al voltant d’uns 100 xiquets i xiquetes. 

Josep Llácer, regidor de Compromís i responsable d’Esports, ha parlat de l’estreta col·laboració entre la regidoria d’esports i el club, "un fet que s’ha plasmat en la millora de les instal·lacions, com pintar les pistes i adequar les cistelles a les noves normes de la Federació Espanyola. S’han instal·lat cistelles noves retràctils en el pavelló". 

També ha donat l’enhorabona pels èxits aconseguits: ascens a primera nacional, subcampionat autonòmic de l’equip aleví i la recent selecció del jugador Guillem Ferrando per a l’espanyola. 

Josep Llácer, finalment, els ha animat a treballar en aquests projectes i ha reafermat la col·laboració de l’Ajuntament en totes les activitats formatives i d’esport dirigides als joves.
-