L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dissabte, 14 de juny del 2014

ACTUALITZAT: Se suspen el concert anunciat avui dissabte de "Suburbia: Green Day Cover" a la TaskaEl concert anunciat s'ha suspés per causes alienes a la voluntat del grup. 
El grup no té cap culpa de la suspensió i són els primers en lamentar-ho i demanen disculpes.

Aquesta és la nota que havíem publicat inicialment
 
Sí, amics i amigues, dissabte 14 de juny en el pub "La Taska" de Tavernes (C. Rafol 32) a partir de la mitjanit actuació de "Suburbia: Green Day Cover".

Gent del poble per a passar una bona estona i gaudir de bona música, per tal no cal ni que dubtes a anar-hi. I damut.... debades, sense pagar res!

Millor impossible. Vos esperem.

-Remés 

-