L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dilluns, 30 de juny del 2014

L’Ajuntament de Tavernes ofereix 7 punts de venda no sedentària per al mercat del dijous

La regidora de Contractació, Llum Sansaloni, de Compromís, ha anunciat la concessió de 7 nous llocs de venda al Mercat Municipal per a 15 anys i obri un termini que acaba el pròxim 18 de juliol per presentar sol·licituds. 
El Mercat del dijous disposa de 125 parades, en concessió que es van donar a finals del 2012 per una durada de 15 anys, fins a l’any 2027, el mateix temps que s’autoritza a les 7 vacants que ara s’ofereixen.

Els interessats, be de Tavernes o de fora, poden presentarles sol·licituds segons el model normalitzat que està a la seua disposició en la Secció de Serveis Públics i Contractació (2ª planta ajuntament) i en la pàgina web municipal.

La regidora Llum Sansaloni ha recomanat que, per a evitar defectes en la sol·licitud, abans de presentar-la la revise la Secció de Contractació Administrativa de l’Ajuntament.
-