L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dissabte, 14 de juny del 2014

Qui ho havia de dir! Els socialistes passen de dir "aturem el PP" a avalar Juncker per presidir la Comissió Europea

Una bona part de la campanya del PSOE a les passades eleccions europees va ser criticar la docilitat de Mariano Rajoy en acceptar les polítiques d'austeritat propugnades per Angela Merkel i el Partit Popular europeu.

I ara nomes constituït el nou parlament europeu; veiem que el candidat dels socialistes a presidir la Comissió Europea, Martin Schulz, dona suport obertament al candidat dels populars Jean Claude Juncker, perquè presidesca l'executiu europeu.

El socialista Schulz planteja una aliança de populars i socialistes a l'eurocambra a l'estil de la gran coalició d'Angela Merkel a Alemanya. I de la que es veu cada dia més prop a Espanya, tot siga dit. La primera mostra la manera com han anat agafats de la mà el PP i els "republicans" del PSOE per aprovar l'abdicació del rei i que el seu rei siga el rei d'Espanya sense haver-lo nomenat el poble. I més que en vorem.

El PP i el Partit Socialista europeu han patit una davallada important en les últimes eleccions però així i tot sumen més de quatre-cents escons a l'eurocambra, i en són prou per aprovar el nomenament de Juncker com a president de la Comissió.

El socialista Schulz s'hi ha declarat a favor. I el socialista espanyol i vice-president de la Comissió eixint, Joaquín Almunia, ha afirmat que Juncker serà el candidat a presidir la Comissió a final de juny en el Consell Europeu.

El primer ministre britànic, David Cameron, s'oposa a la candidatura de Juncker, perquè el considera un home del passat i que no representa la renovació política que considera han demanat els electors. Així i tot Almunia està convençut que Juncker acabarà presidint la Comissió.
-