L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dimarts, 24 de juny del 2014

Muntanyers del CETV visiten la Serra d'EspadàMembres del Centre Excursionista Tavernes (CETV) han visitat els companys muntanyencs del Club de Castro d'Alfondeguilla com a devolució d’una visita que els castellonencs van efectuar temps arrere a la Valldigna.

Per tant, era la segona trobada organitzada entre els dos clubs i ara, en terres de Castelló, els muntanyers vallers han estat acompanyats per les rutes amb guies de luxe, cosa que els ha permés coneixer a fons els indrets del parc natural de la Serra d'Espadà, una zona de gran valor mediambiental que es troba al sud de la Provincia de Castelló a cavall entre les comarques de l'Alt Millars, Alt Palància i la Plana Baixa.
L’Ajuntament d'Alfondeguilla va tindre la deferència de permetre els caminants dutxar-se a les instal·lacions poliesportives i poder refrescar-se amb un bany a la pisina municipal. En acabar, tots els muntanyers junts van compartir informació i experiències viscudes a la muntanya al voltant d'un bon plat de paella i dolços casolans típics de la zona. 

En opinió del CETV aquests encontres aporten una riquesa molt gran a ambdós clubs, i permet conéixer de primera mà les rutes i paratges, alguns dels quals no apareixen en cap guia. I ja està organitzant-se una segon visita a la Valldigna.