L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de juny del 2014

Es gradua la 1a promoció que ha estudiat tota l’etapa d’ESO a l’IES Jaume II El Just

4rt A
4rt B i tutora Empar Balaguer
4t C i tutor Sergi Navarro

Més d’un centenar de jóvens estudiants de la primera promoció que ha cursat tota l’etapa educativa d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) va celebrar la seua festa de Graduació a l’institut Jaume II El Just el passat divendres, dia 13 de juny. 

També celebraven la seua graduació els estudiants dels Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) en les especialitats d’Agrícola i d’Informàtica. 
PQPI i tutora Àngels Lloret
4rt PDC

El Saló d’actes del centre educatiu, ple de jóvens graduands, acompanyats pels seus familiars, pels professors i pels companys d’altres cursos, es va quedar menut i no cabia ni una ànima més. 

La celebració s’inicià amb el parlament de quatre mares d’alumnes de 4t, membres de l’AMPA, que felicitaren els jóvens i els professors de la promoció. Hi destacaren també el suport incondicional dels pares en el procés educatiu i la gran tasca de col·laboració que realitza aquesta associació amb el centre en l’organització d’activitats ben diverses. 
Mares AMPA
 Amb simpatia i bon humor, dos alumnes en nom de cada grup expressaren als assistents els seus sentiments d’alegria per haver acabat aquesta etapa tan important de la seua formació, en un moment en què se’ls obrin diversos itineraris de futurs estudis. La senyora directora, N’Esperança Micó, amb els tutors respectius de cada classe, felicitaren els jóvens a mesura que anaven pujant a l’escenari. 

L’acte comptà amb la participació d’uns grups d’alumnes que recitaren diversos poemes de Mario Benedetti, de Vicent Andrés Estellés i de Kavafis. També es projectà un vídeo amb fotos de moltes activitats educatives i extraescolars realitzades en aquests quatre cursos escolars. 
Marta, Sandra, Maria i Rosa
Després d’un brillant i encertat parlament de la Cap d’Estudis, N’Hermínia Climent, en el qual els encoratjava a continuar sense desànim en els seus estudis, una agrupació de músics que també es graduaven i que espontàniament i en plena època d’exàmens havien assajat per a l’ocasió, interpretà dues peces musicals com a fi de festa, abans de passar als jardins del centre, on se serví un sopar per a tots els assistents, organitzat per l’AMPA.
-