L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dimarts, 24 de juny del 2014

Imatges de la Nit de Sant Joan

Una falla preparada com a foguera la Nit de Sant Joan
Ahir vam celebrar un any més la Nit de Sant Joan. Festejàvem l'arribada de l'estiu i amb l'encesa del foc i fogueres, volíem simbolitzar la voluntat de foragitar tots els mals esperits, tot allò que ens tenalla i ens fa patir en aquesta societat i aquesta crisi. I amb el ritus de mullar-nos els peus amb l'aigua de la mar i esperar l'arribada de l'ona, esperançar-nos amb uns desitjos de cara al període estival i el nostre futur.

La platja va estar molt animada. Un espectacle de correfoc va animar els moments previs de l'arribada de la mitja nit tenint com a protagonistes la Colla de Dimonis "Fem Fredat" de Simat.

A la platja, i sobre l'arena, des de les primeres hores de la nit una gran munió de gent havia anat ocupant llocs i muntant la foguera. Gent, molta gent al llarg i ample de l'arena gaudint, xerrant, compartint el sopar amb els amics i familiars amb gran companyonia. 

Però millor que les paraules, unes imatges amb les quals us desitgem un bon estiu. 


 


1 comentari:

Anònim ha dit...

I la nit va acompanyar. Ni vent, ni fret, ni calor.
Una nit ideal i hui de bon mati les màquines ja estaven netejant la arena.