L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 24 de juny del 2014

Concert divendres a la platja del grup instrumental d'adults de la SIUM, la "Ventolin's Band"



El pròxim divendres 27 de juny, a les 21:00 hores i a la Plaça de l'Església de la platja tindrà lloc un concert a càrrec del grup instrumental d’adults de la SIUM conegut amb el nom de "Ventolin's Band". El grup està format per alumnes adults aficionats a la música que han trobat un espai propi per a fer música en un entorn musical i social apropiat.

Evarist Sansaloni Vila ha esta el promotor i creador d’aquest grup que ha tingut com objectiu des dels seus inicis donar als components una via d’eixida a les seues inquietuds musicals ja que, a través d’aquesta agrupació, en poden gaudir cadascú dels components. El responsable convida a tots aquells que tenen la voluntat de iniciar-se a la música sense tindre en compte l’edat i els coneixements musicals mínims a sumar-s'hi a aquesta iniciativa.

Evarist Sansaloni ha indicat que "la música no té edat per començar a gaudir-la i poder compartir-la. Darrere el faristol ens ensenyem sense presa però amb paciència. Des de la Ventolin’s Band i en el seu nom anime a tothom que tinga gust per interpretar música que no s’ho pensé i comence a iniciar-se en aquest món tan meravellós com és la música.

El concert tindrà una sola part i s’interpretaran les següents obres :

- Educandos de Benejúzar ……................... José Aparicio Peiró
- La bella y la bestia ……………………………….. Alan Menken
- El bueno el feo y el malo ……………………… Ennio Morricone
- Imagine ………………………………………………… John Lennon
- La bamba …………………………………………….. Tradicional
- No llores por mi Argentina …………………… A. Lloyd / T.Rice
- Tres veces guapa …………………………………. Laredo
- The time of my life ………………………………. Markowitz / De Nicola
- Extraños en la noche …………………………… Kaempfert / Singleton
- The final of countdown ……………………….. Europe
 
El concert està patrocinat per ACEPLAT i Gofres MannekenPis