L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 24 de juny del 2014

Empar Fèlix ja es segona en la general de la Copa d'Espanya Cofidis

Empar Fèlix, primera a la dreta, en el pòdium
 
La ciclista júnior de Tavernes i que milita a l'equip "Castillo de Onda" va pujar al pòdium com a tercera classificada de la tercera prova puntuable de la Copa d'Espanya Cofidis de fèmines, celebrada diumenge 22 de juny a Villamediana de Iregua.

La categoria de júniors va fer dues voltes a un circuit de 34 Km. La ciclista vallera va ser superada en l'esprint per la seua companya d'equip Alba Teruel i per Cristina Martínez. Amb aquest resultat, Empar se situa en segona posició de la general de la Copa, després de tres proves disputades.

La quarta prova puntuable de la Copa d'Espanya Cofidis se celebrarà el 19 de juliol a Zamora.
-