L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 22 de juny del 2014

Satisfacció i Agraïment en l'acabament del curs 2013-14 a l'IES La Valldigna

Alumnes i professors en la graduació de 2n batxillerat
Alumnes de 4t
 
SATISFACCIÓ I AGRAÏMENT, eixes són les dues paraules que defineixen l'acabament del curs 2013-14 en l'IES LA VALLDIGNA.
SATISFACCIÓ per:

• Els resultats del Selectiu: 10 en Matemàtiques, Física, Dibuix, Electrotècnia, entre d'altres. ENHORABONA  a Vicent, Cristian, Mar, Mila...
• Les 4 Beques de la Dipu que han aconseguit Cristina, Paula, Borja i Lucia. ENHORABONA!!
• L'èxit de l'Acte de Graduació de 2n Batxillerat i 2n de Cicles Formatius, en el que s'escoltaren diferents parlaments preparats amb molta estima. Amb sorpreses que amenitzaren la nit, un bon sopar i un millor fi de festa.
• El Graduat en ESO aconseguit  per molts alumnes en un ACTE DE GRADUACIÓ senzill i emotiu; preparat amb molta il·lusió entre tots (pares i mares, alumnes, professors i equip directiu).
• Els resultats acadèmics (notes finals) aconseguits per la gran majoria dels estudiants de l'institut.
•  El Premi Extraordinari d'ESO aconseguit per Vicente Hernándiz.
• La participació massiva de l'alumnat en el Concurs Literari, el concurs de Matemàtiques, l'elaboració de treballs de Tecnologia, la realització dels MURALS i tantes altres activitats més (és impossible nomenar-les totes).


Professors en la festa de 4t
Escenari de la graduació
AGRAÏMENT perquè:
• El treball diari de tota la Comunitat Educativa de l'IES LA VALLDIGNA  (pares i mares, alumnes, professors i equip directiu) ha ajudat a aconseguir una ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT.
• L'alumnat que s'ha graduat, en els actes de graduació de 2n Batxillerat, 2n Cicles Formatius, 4td'ESO i 2n PQPI ha tingut al seu costat persones que els estimen: pares, mares, familiars, amics i professorat del centre.
•  L'atenció a l'alumnat, la col·laboració amb i de les famílies, l'orientació i l'ajuda ha estat una constant al llarg de tot el curs.

El curs 2013-14 ens ha demostrat una vegada més que el treball diari i de tots sempre dona bons fruits. Us desitgem que passeu un bon estiu, merescut, i a preparar-se de valent per afrontar amb èxit el proper curs.
-