L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 12 de juny del 2014

PLENARI DE JUNY 2014: L'Ajuntament conveni el manteniment de les infraestructures turístiques de la platja



 
L’ajuntament de Tavernes es farà càrrec del manteniment i reparació de la infraestructura turística de caràcter lúdic que instal·la l’Agència Valenciana de Turisme en la nostra platja. 

A proposta de la regidoria de contractació que dirigeix Llum Sansaloni, de Compromís-Bloc, el plenari va aprovar el conveni que autoritza que siga l’Ajuntament qui diga a cap aquestes tasques previ l’abonament per part de l’Agència Valenciana de Turisme de 6000 euros.

L’Agencia Valenciana de Turisme a través del temps ha dotat a les platges de diversos elements d’infraestructura higiènica, entre els quals podem citar els rentapeus amb aigua tractada de mar, les estacions de bombament, pous de captació i conducció, les passarel·les, així com altre de caràcter lúdic i esportiu en l’arena, que són usats per la pràctica de volei i futbol platja, sense oblidar jocs infantils. 

Algunes d’aquestes instal·lacions s’ubiquen a la nostra platja i és l’Ajuntament l’encarregat del manteniment i reparació així com de la retirada i la instal·lació gràcia al conveni firmat que abraça el periode 1 de mar fins el 15 d’octubre.
-