L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

divendres, 20 de juny del 2014

El Mercat de la Goleta comença demà dissabte

La Plaça dels Tarongers acull el mercat del dissabte a la platja
Demà dissabte per la vesprada és el primer dia d'estiu de celebració del mercat popular i tradicional que s'instal·la a la Plaça dels Tarongers de la Goleta. La data d'inici és el primer dissabte després del 15 de juny, o siga enguany demà 21 de juny, coincidint amb l'entrada oficial a l'estiu.

Aquest mercat, com és de sobra conegut, és semblant quan a productes venuts al mercat tradicional del dijous que s'hi celebra al casc urbà i és molt concorregut per la gent del poble i els turistes que ens visiten.

Nomes recordar-vos que seria interessant que a l'hora d'aparcar no ho feu tan pròxims a la Plaça dels Tarongers, que queda col·lapsada per tants vehicles, i recordeu que a uns 300 metres, o siga uns minuts a peu, s'hi troba l'aparcament public del Parc del Molló, on deixar el cotxe amb tota comoditat.
-