L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dilluns, 30 de juny del 2014

El bany adaptat s’inicia demà dia 1 de juliol en les dues platges accessibles triplicant l’horari d’altres anys.Llum Sansaloni, regidora de Compromís responsable de l’Àrea de Contractació, ha confirmat la millora substancial de l’horari del servei del bany adaptat respecte a passades temporades “amb l’objectiu de donar complida satisfacció a les demandes del col·lectiu afectat". 

·Aquesta millora no és l’única perquè, com ha assenyalat, les regidories de Manteniment d’Infraestructures, dirigida per Josep Llácer, i la de Contractació de l’Ajuntament, han treballat per millorar les instal·lacions i amb un increment del personal assignat a aquest bany adaptat.

La regidora de Compromís ha confirmat que “l’horari de l’actual temporada de bany adaptat triplica l’horari de temporades passades i passa a ser sis hores diàries en lloc dels dos habituals. El bany adaptat s’ofereix entre les 11 i les 14 hores al matí i entre les 16 i les 19 hores a la vesprada. L’Ajuntament havia contemplat la mesura dins les possibles millores a oferir per les empreses i l’adjudicatària Vadespa la va fer seua i la tenia contemplada en la seua oferta”. La regidora ha manifestat com a “bona prova de l’interés que té l’Ajuntament en oferir el millor servei a les persones discapacitades ha sigut l’oferta de 5 llocs de pràctiques per a estudiants de fisioterapeuta dins del programa la “Dipu et beca”. Els estudiants especialistes recolzaran les tasques en els dos llocs de bany adaptat que disposa Tavernes, un en la platja de “La Goleta” i el segon en la genèrica “Platja de Tavernes”.

Llum Sansaloni ha explicat que a partir d’este 1 de juliol s’incrementa en 3 persones la dotació de personal de vigilància, és a dir, un total de 10 socorristes aquàtics i 2 auxiliars per a bany adaptat, a més de cap de platja, conductor d’ambulància, patró d’embarcació i coordinador. Vadespa, l’empresa concessionària, té igualment prevista la realització de 7 tallers mediambientals i de primers auxilis en la platja al llarg de l’estiu.

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa “Vadespa” el servei de salvament i socorrisme per un import global de 328.965,52 euros IVA inclòs per a les dues temporades estivals, la d'enguany i la del 2015.

La regidoria de Manteniment, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer, ha ultimat la darrer setmana les instal·lacions de dutxes, serveis i vestidors, les plataformes d’accés i la zona d’ombra per donar un complet servei als usuaris del bany adaptat. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els estudiants que ajuden en la tasca de oferir asistencia no sols son fisioterapeutes, hi ha infermers i infermeres o profesionals en magisteri.