L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.040
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 29.079

dimarts, 17 de juny de 2014

Els veïns de la barriada ja gaudeixen de la placeta del Tio Julio i dels jocs que hi ha instal·lats.



 
Les obres de reurbanització i millora de la replaceta del trinquet o “del Tio Julio” del Carrer Calvari han acabat. L’Ajuntament ha procedit fa uns dies a retirar les tanques i permetre l’ús d’aquest espai als veïns i sobre tot al menuts que poden gaudir dels jocs reparats.

L’acabament de les obres es va anunciar en el passat plenari i des de fa uns dies la placeta permet vore la nova distribució i els nous elements urbans amb que ha estat dotada, ja que als jocs s’han sumat uns nous bancs de descans i uns elements de gimnàsia que poden aprofitar els més majors.

L'empresa local Construcciones Felfrell SL, ha estat l’encarregada de fer les obres que han suposat una inversió de 87.213,20 euros IVA no inclòs.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en iniciar les obres va indicar que responien a una demanda dels veïns i implicaven “actuar en un espai amb una gran importància neuràlgica en la zona del Calvari, centre de reunió de nombroses famílies que aprofiten eixe entorn per a esbargiment. Amb la remodelació, tindrà unes condicions més adequades i òptimes per als nostres veïns”. 

I eixes condicions òptimes es nota, a més de les millores que ja hem dit, en la reposició del paviment de la zona de jocs i la repavimentació de la plaça i entorn.
-