L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 22 de juny del 2014

Ahir va concloure el "1r Campionat de Raspall" de l'escola de pilota

El regidor Llácer va seguir la jornada final  del campionat
Ahir va concloure el "1r Campionat de Raspall" de l'Escola de Pilota la Valldigna després de diverses jornades de competició al llarg dels mesos de maig i juny.

La jornada final celebrada ahir dissabte dia 21 va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Josep Llácer, que va animar als alumnes de l'escola a que continuen practicant el nostra esport tradicional.

En acabar les partides, els xiquets i les xiquetes participants van gaudir un temps de la piscina i després s'hi va celebrar un dinar de germanor.

Resultats: 

Categoria A ( menuts)
1r Jordi-Joan-Matas
2n Adrian-Dani-Chobot
3r Sergi-Fernando-Ximo

Categoria B
1r Blai-Alexandre
2n Rafa-Nerea-Javi
3r Aaron-Adri-Aritz

Categoria C (majors)
1r Toni-Marc
2n Jose V.-Vicent
3r Rober-Christian-Marc