L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.609
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:17.212

dijous, 12 de juny del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: ¿Estan legitimats per expulsar Mònica Oltra?


La diputada de Compromís, Mònica Oltra, ja ha anunciat que recorrerà davant el Tribunal Constitucional (TC) la decisió del PP de suspendre la seua condició de diputada, una sanció imposada pel PP davant la seua negativa a abandonar el ple del passat 8 de maig. 

Amb independència d'eixe recórrer al TC, cal fer algunes consideracions i la primera és que cal viure per a vore. El senyor Cotino i els seus amics de l'ànima sancionen Oltra perquè no siga diputada. Ara resulta que l'acta de diputada li la va donar el PP i no els vots del poble sobirà. 

Damunt és una decisió unilateral, presa pel partit més corrupte de tota Espanya, i amb el vot dels seus diputats imputats, per llevar-li una condició que li ha sigut atorgada pel poble.
 
En conjunt, un atac sense precedents a la democràcia i mai vist en els 31 anys que porta el parlament valencià. I una actuació vergonyosa: ¿com se celebra un ple a porta tancada, i on la democràcia i el poble s'ha quedat fora?.  El PP sembla ser ha confós majoria absoluta amb poder absolut i  volen llevar la paraula les veus discrepants.

¿Què tem el PP per a celebrar una sessió a porta tancada, una sessió secreta sense premsa ni ningú que informe que s'ha parlat?.  La porta tancada és la prova més palpable de quina és la transparència de Fabra (el que no pinta fava) i del PP. Quan precisament haurien fer tot el contrari: obrir les finestres perquè l'olor a podrit de les Corts ja arriba massa lluny. Tenen por de perdre el poder per les moltes conseqüències, perquè perdre el poder pot fer destapar encara més les seues actuacions il·legals, més de les que hem anat coneixent dia darrere dia.

La sessió amb l'hemicicle tancat amb clau és un clar símptoma de la descomposició del PP, que fuig de retre comptes a la ciutadania perquè sap que ja no té la confiança del poble, una reaccio desesperada davant els resultats de les últimes eleccions i una mostra evident de la por que els tenalla, tanta por que són incapaces de prendre les decisions a llum del dia, i amb taquígrafs.

El partit més corrupte d'Espanya vol llevar-se de damunt, amb una votació il·legítima i que trenca tots els valors democràtics, les persones que li molesten perquè no volen els canten les veritats, ni els interessa que es defense la decència de la vida publica, cada vegada mes ignorada pel PP.

El PP ha deixat clar que els molesta la gent que vota, sent i pensa diferent i ha arribat a l'extrem que fins han participat en aqueix circ els imputats del PP, junt a Francisco Camps i Rita Barberá, que si per alguna cosa es caracteritzen és per cobrar i fer "fugina" contínuament de les Corts.
Lamentable.