L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

diumenge, 15 de juny del 2014

S'inicia la 6é cursa de la Copa d'Espanya seniors i masters

Josep LLácer en el tall protocol·lari de la cinta
Els trofeus

La sisena prova de la Copa d'Espanya en categories sènior i màster ha començat a les 10 del matí com estava anunciada des de la Plaça Major de Tavernes, lloc on també està previst acabar-la sobre les 13 hores.

La cinta de l’eixida l’ha tallada el regidor d’Esports, Josep Llácer, i tot seguit els 200 ciclistes han enfilat camí de la platja vallera, per continuar després per les localitats de localitats de Benifairó, Simat i Barx, amb dos ports de muntanya als quals es pujarà dues vegades i dues metes volants, abans d’enfilar la meta i haver recorrregut un total de 105 km. 

El regidor Josep Llacer  i el tècnic d'esport Paco Cuñat
Aquesta prova compta amb la col·laboració del Club Ciclista i Club d’Atletisme de Tavernes, que aporten 62 voluntaris al llarg del recorregut, tant a la nostra ciutat com a la platja, per a senyalitzar i vigilar els encreuaments del carrer. Hi ha també 9 voluntaris amb moto per obrir i tancar la cursa, 18 efectius de la policia local, 5 de protecció civil i 8 motoristes de la Guardia Civil. 
Inici de la cursa
 La prova de Tavernes arriba després d’haver-se celebrar en capitals com Còrdova, Osca, Madrid i Múrcia i restarà una darrer prova puntuable a Orense. 
-