L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 16 de juny del 2014

Tavernes rep una subvenció de 44.202 euros del Ministeri de l'Interior per ajudes a infraestructures i xarxa viària

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Contractació dirigida per la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, va sol·licitar acollir-se a les subvencions per a pal·liar els danys produïts pels incendis forestals i altres catàstrofes naturals ocorreguts en diferents comunitats autònomes l'any 2012.

L'Ajuntament de Tavernes gràcies a aquesta petició rep un total de 44.202 euros, la qual cosa suposa el 50% del cost de les actuacions, calculades en 88.404 euros. El consistori abonarà el 50% restant del seu pressupost municipal.

En concret les infraestructures afectades son el sistema de bombeig i desaigüe del llac de la Goleta de la platja de Tavernes per un import de 30.000 euros. Reforestació amb arbres i massa vegetal de la muntanya de les Creus, zona nord del nucli urbà, per import de 12.000 euros. Restitució de terres i elements vegetals, avinguda de la Marina de la platja de Tavernes per un import de 31.404 euros. I restitució del sistema de bombeig i desaigüe del col·lector de l’avinguda de la Marina de la platja per un import de 15.000 euros, preus tots amb l’IVA inclòs.

L'alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, ha destacat que “les subvencions i ajudes institucionals continuen arribant a la nostra ciutat amb total normalitat. Esta ajuda del 50% del Ministeri de l'Interior ens permet actuar en quatre zones del terme que tenen una necessitat evident"

A l’octubre de l'any 2012, Tavernes va ser un dels 38 municipis de la província de València designats pel Ministeri de l'Interior com a destinatari de les mesures urgents per a pal·liar els danys i ha sigut ara quan l'Ajuntament ha rebut la noticia de la confirmació de la subvenció sol·licitada.
-