L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 14 de juny del 2014

Avui se celebra la vint-i-dosena edició del Torneig Compac-Mariano Carbó de fútbol base cadet


UD Tavernes
València CF
La UD Tavernes un any més organitza el torneig de futbol base “Compac-Mariano Carbó” en la categoria de cadets que arriba a la vint-i-dosena edició amb una participació de luxe i amb la presència per primera vegada del cadet del Atlètic Club de Bilbao, al costat d’equips habituals en altres anys, com el Valencia CF i Levante UD, i com no la presencia de l’amfitrió la UD Taverne.

El campionat s’inicia avui dissabte amb els partits: 

6 de la vesprada: València CF contra Levante UD
8 de la vesprada: UD Tavernes contra el Athletic Club.

Un semblant horari tindrà demà,  jornada del diumenge: 
 6 de la vesprada partit per al tercer i quart lloc
8 de la vesprada: la gran final.
Athletic Club Bilbao
Levante UD
El torneig compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes i es possible gràcies a l’ajuda de pares i mares que efectuen activitats per pagar despeses i les empreses que recolzen, així com els afeccionats amb la seua presència.

El coordinador de futbol base, Salvador Gil, i entrenador del cadet de la UD Tavernes, en la publicació oficial del torneig manifesta que confia a fer un bon paper però ha dit que l’objectiu màxim es la formació integral dels futbolistes, i considera un premi per als xavals jugar el trofeig.

L’alcalde Jordi Joan, també en el llibre oficial, indica que esdeveniments esportius com aquest ajuden a que augmente el nivell dels joves esportistes local i sobre tot resalta que la funció principal es fomentar el sentit d’equip, d’unitat i l’estima per representar a la nostra ciutat.

-